HET BEDRIJF EN HISTORIE

Flexopslag.nl is een onderdeel van Maasdam Vastgoed, dat flexibele opslag mogelijkheden biedt voor particulieren en bedrijven vanaf 1 m³ tot 150 m³. Flexopslag.nl staat voor veiligheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit, gemak en hygiëne. Uw inboedel en bedrijfsgoederen worden veilig opgeslagen en zijn voor u toegankelijk middels een toegangscontrole wanneer u dat wilt.

Door haar expertise in vastgoed te gebruiken voor het ontwikkelen van oplossingen in ruimtebehoefte, is Maasdam Flexopslag in staat uw goederen op een veilige en toegankelijke manier op te slaan en te beheren. Ook uw verhuizing is eventueel voor u te organiseren middels samenwerking met bekende verhuizers in de Hoeksche Waard.

SELF STORAGE

Het self storage concept is medio 1970 ontstaan in de Verenigde Staten. In eerste instantie werd aan particulieren en bedrijven extra opslagruimte geboden om hun overtollige goederen of archieven op te slaan. De eerste Nederlandse self storage werd in 1999 in Den Haag geopend, waarna vervolgens de self storage faciliteiten in alle grote steden een normaal verschijnsel werden. Dit concept is achtereenvolgens verder ontwikkeld tot de huidige moderne self storage concepten, waarbij veiligheid en toegangscontrole van groot belang zijn. Het is immers niet voor niets dat u uw waardevolle goederen extern opslaat. Maasdam Vastgoed biedt nu met Flexopslag.nl ook in de Hoeksche Waard de mogelijkheid tot self storage.

VESTIGINGEN

Flexopslag.nl heeft twee vestigingen:

  • Mijlweg 23B te ‘s-Gravendeel
  • Rembrandtstraat 3 achterzijde te Oud-Beijerland.

Vanuit haar servicepunt kan Flexopslag.nl u op afspraak informatie verstrekken of een rondleiding geven. Flexopslag.nl staat voor veiligheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit, gemak en hygiëne.

Door onze flexibele overeenkomsten kunt u al vanaf 1 week opslagruimte huren, zonder maximum huurperiode. Ook is het mogelijk in grootte uit te breiden of in te krimpen gedurende uw overeenkomst.

Zorg ervoor dat uw kostbaarheden goed beschermd zijn tijdens het vervoer en opslag. U kunt vragen naar een totaal verhuispakket, waarin alles zit wat u nodig heeft.