VOORDELEN VAN FLEXOPSLAG.NL

Flexopslag.nl biedt particulier en bedrijf de mogelijkheid haar inboedel of producten op te slaan met maximale veiligheid tegen scherpe tarieven volgens flexibele huurtermijnen. Daarnaast denken wij mee met uw behoefte aan ruimte en zullen u bijstaan met vervoer en bieden tevens diverse inpakmateriaal en zelfs complete verhuispakketten om uw waardevolle spullen op een veilige manier te vervoeren en op te slaan.


Veiligheid

Uw waardevolle spullen worden bij ons opgeslagen. Camera’s in en om het gebouw waken 24 uur per dag over uw en onze spullen. Alle beelden worden centraal opgeslagen en kunnen worden terug gekeken. Om de veiligheid te optimaliseren is het gehele pand Borg klasse 3 beveiligd met een doormeldingsalarmsysteem. Daarnaast laten wij periodiek door een daarvoor speciaal opgeleide douane hond de boxen besnuffelen, om te controleren of ook uw medehuurders zich aan alle regels houden.


Flexibel en functioneel

Wij combineren functionaliteit met flexibiliteit, dat biedt u in elk geval een oplossing op maat. U huurt daarom nooit te veel of te lang! Onze opslagdiensten zijn Flexibel. U kunt reeds vanaf 1 week een opslagruimte huren. Tevens kunt u uitbreiden of inkrimpen op verzoek.


Betaalbaar

De laagste prijs garantie in de Hoeksche Waard! Wanneer u binnen ons verzorgingsgebied een soortgelijke ruimte voor minder kunt huren krijgt u van ons het verschil terug.


Gemak dient de mens

U kunt als klant van flexopslag altijd gratis gebruik maken van onze aanhangwagen, mits deze beschikbaar is. Reserveren is daarom aan te bevelen.